Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kategorie
Koszyk
...jest pusty
Promocje

Podkoszulka RoB Berlin granatowa, rozmiar S
100,00 zł
Stara cena:
109,00 zł

Podkoszulka RoB Berlin biała, rozmiar S
100,00 zł
Stara cena:
109,00 zł

Woodsmen Like It 3some
13,90 zł
Stara cena:
19,90 zł
Poufność i Bezpieczeństwo Transakcji

Szanujemy prawo użytkowników do ochrony prywatności, dlatego też zastosowaliśmy rozwiązania, które ją zapewniają. W tym celu wprowadziliśmy system rejestracji i logowania do indywidualnych kont klientów zabezpieczonych unikalnymi hasłami. Użytkownik, po zarejestrowaniu się, uzyskuje dostęp do dodatkowych opcji dostępnych jedynie dla zarejestrowanych użytkowników (trwały koszyk, historia zamówień, itp.).


Rejestracja, dane osobowe.

W formularzu rejestracyjnym indywidualnego konta należy podać podstawowe dane osobiste, a także - zgodnie z aktualnie obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych - wyrazić zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych dla celów marketingowych (poprzez akceptację niniejszego tekstu). Należy przy tym pamiętać, że wyrażenie zgody przez użytkownika na przetwarzanie jego danych osobowych dla celów marketingowych jest całkowicie dobrowolne. Każdemu użytkownikowi przysługuje prawo do wglądu i poprawiania podanych przez siebie danych. Firma nasza gwarantuje ochronę danych osobowych, zgodnie z wytycznymi zawartymi w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U.nr 133,poz. 883).

Pliki Cookies.

Kolejnym sposobem zbierania informacji o użytkownikach jest stosowanie "cookies". Są to informacje, zapisywane przez serwer na dysku Twojego komputera, dzięki którym zostaniesz automatycznie rozpoznany przy okazji kolejnej wizyty w naszym sklepie. Służy to temu, aby serwis bez potrzeby każdorazowego logowania rozpoznał Twoje preferencje i odpowiednio dostosował wygląd i zawartość strony do Twoich upodobań. Nasze Cookies w żaden sposób nie ingerują w system w Twoim komputerze, mimo to możesz u siebie wyłączyć tę opcję - każda przeglądarka posiada taką możliwość.

1. Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz. U. 133 z dnia 29 października 1997 roku poz. 833.) A.W.R. Softpress, oraz witryna internetowa Stallion.pl chroni dane osobowe Użytkowników. Dokument wyjaśnia zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach serwisu. Każdy użytkownik który robi zakupy w Stallion.pl posiada możliwość założenia własnego konta. Posiadanie własnego konta w sklepie serwisu umożliwia przy kolejnych zakupach pominięcie "kroku" związanego z wpisywaniem danych osobowych lub firmy zamawiającego. Istnieje możliwość skasowania konta na życzenie użytkownika, a także zmiana danych.

2. Nie sprzedajemy i nie użyczamy zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom. Dane osobowe, podawane nam przez Klienta (imię i nazwisko, adres, numer telefonu, adres e-mailowy) traktujemy jako informacje w najwyższym stopniu poufne i nikt z zewnątrz nie ma do nich dostępu. Nie są udostępniane żadnym osobom trzecim, firmom ani organizacjom. Służą one tylko i wyłącznie do komunikacji pomiędzy firmą a Klientem.

3. Nigdy nie zwracamy się do Użytkowników o udostępnienie nam loginu lub hasła. W sieci jest wiele osób które mogą chcieć uzyskać od Klienta informacje na Twój temat i użyć ich przeciwko Tobie lub innym osobom.

4. Każdy użytkownik ma prawo do wglądu i poprawienia po zalogowaniu oraz usunięcia swoich danych osobowych zgromadzonych przez Stallion.pl.

Kontynuuj
Szukaj
 
Wpisz słowo aby wyszukać produkt.
Wyszukiwanie Zaawansowane
Najczęściej kupowane

Nowości